Over Ons

Voor een vraag per e-mail klik hier Info@staponderdelen.nl

Technische dienst mobiel 06-44660577

Type plaatje of onderdeel foto sturen 06-44660577

Staponderdelen is specialist in het leveren van  witgoed onderdelen  en accessoires(huishoudelijke apparaten), door jaren lange ervaring in het repareren van witgoed apparaten zijn wij de juiste partij voor u om het juiste onderdeel te vinden en zo snel mogelijk te leveren.

 

Onze assortiment bestaat uit meer dan een miljoenonderdelen die direct leverbaar zijn. Onderdelen en accessoires van Wasmachines, Drogers, Vaatwassers, Fornuizen, Ovens, Koelkasten, Vriezers, Magnetrons, TV's, Kookplaten, Afzuigkappenzijn bij ons te verkrijgen. 

In onze webshop staat service boven aan, Voor een scherpe prijs, behulpzaamheid, kwaliteit en een snelle levering bent u bij Staponderdelen op het juiste adres.Om het juiste onderdeel te bestellen adviseren wij u het type nummer, of E nummer van het apparaat  naar ons te mailen. Wij beschikken ook over een whatsapp, hiernaar kunt u fotos sturen van o.a. onderdeel, typenummer, E-nummer of van het gehele apparaat, Hierdoor kunnen wij u nog sneller en beter van dienst zijn.

Wij beschikken over de orginele documentatie van alle huishoudelijke apparaten, Hiermee kunnen wij snel het juiste onderdeel vinden. In de meeste gevallen is het onderdeel zelf te vervangen. Heeft u een technische vraag of komt u er niet uit bij een doe het zelf reparatie, dan kunt u altijd rekenen op onze telefonische hulp dienst.

Boven de 65 euro rekenen wij geen verzend kosten.